Vakantiehuis Woudsend – Nederland – Friesland – 48 personen

2.257,00

Karakteristiek herenhuis direct aan het water. Gelegen in een gezellig watersportdorp in Friesland, ideale groepsaccommodatie voor een sportief weekend vol watersport.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze accommodatie is een authentiek Herenhuis waar iedereen zich snel thuis voelt door de sfeervolle ambiance en originele details. De accommodatie ligt aan een populaire doorvaarroute waar je perfect een tocht door Friesland kunt maken. De accommodatie bevindt zich in een idyllisch Fries dorp met leuke horecazaken en schattige winkeltjes.

Groepsaccommodatie in Friesland, gelegen aan het water 

De accommodatie is voorzien van een professionele keuken, ruime recreatieruimtes, modern sanitair en een buitenterrein met speelveld, groot terras en tafeltennistafels. De locatie ligt aan de elfstedenroute en vanaf hier kunnen zowel via het water als over het land snel leuke Friese dorpen en steden worden bereikt. Je hebt ook de mogelijkheid om zeilboten te huren, om samen een heerlijk dagje op het water door te brengen. Ideaal voor een actief weekend met de familie, het bedrijf of je vrienden.

Samen het water op

De accommodatie is gelegen in het pittoreske watersportdorpje Woudsend, vlakbij het Slotermeer. De accommodatie is onderdeel van een bijna 300 jaar oude monumentale houtzaagmolen en is daarmee het boegbeeld van Woudsend. Een houtzaagmolen is nog steeds in bedrijf en gaat speciaal op zaterdag open zodat je er een rondleiding kunt krijgen. De molen staat midden op het terrein en zorgt voor een uniek uitzicht en een speciaal gevoel tijdens jouw zeilkamp!  Pal aan het water, op een prachtige locatie en met de beste en leukste zeilkampen van Friesland. Wat wil je nog meer?!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , ,

Badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,