Groepsaccommodatie Nagele – Nederland – Flevoland – 44 personen

1.698,52

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het erf van de boerderij, met een ruime opzet en veel comfort. Het geheel is omgeven door een eigen tuin die verdeeld is in een rustige tuin met terras en een volleybalveld/

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het erf van de boerderij. Het geheel is omgeven door een eigen tuin die verdeeld is in een rustige tuin met terras en een volleybalveld/ speelveld. Veel privacy! Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Het verblijf is geschikt voor maximaal 44 personen. Het gehele gebouw is rookvrij, met buiten gelegenheid om (beschut) te roken. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor het houden van familie- en vriendenweekenden, verenigingsweek/weekend, werkweken en/of zomerkampen.

Een vakantiehuis in Flevoland met een rustige tuin

De grote verblijfsruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte. De keuken is professioneel ingericht. Indeling van de slaapkamers: 4 tweepersoons kamers met enkele bedden en elk een eigen badkamer, 5 vierpersoons kamers met enkele bedden en 2 achtpersoons kamers met stapelbedden. Er zijn ook nog twee sanitairruimtes in de groepsaccommodatie, voor dames en heren. Ze zijn elk voorzien van 2 douches en 2 toiletten. In beide ruimtes is een invalidentoilet en -douche aanwezig. Ook is er een babyruimte. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige kunststof. Aan de voorkant is een rustige tuin, met terras en tuinmeubilair en een plek om te barbecuën. Aan de achterkant is een volleybalveld en ruimte om andere buitenspellen te doen. Het gehele gebouw is drempelloos en dus rolstoelvriendelijk. Alle deuren zijn extra breed en de tuin en het terras is goed toegankelijk. Daarnaast zijn er diverse gezelschapsspellen voor binnen en buiten.

Geniet van rust, ruimte en natuur

Deze groepsaccommodatie ligt op loopafstand van het Schokkerbos. Je kunt hier genieten van rust, ruimte en natuur. Deze groepsaccommodatie ligt direct aan het wandelpad richting het oude eiland Schokland. Ook is er de Gesteentetuin. Hier vind je, naast een bezoekerscentrum van Flevo-landschap, een verzameling stenen uit Scandinavische landen die in de ijstijd naar ons land zijn gekomen. Kinderen kunnen er gaan schatgraven. Het IJsselmeer en het Ketelmeer liggen vlakbij, alsmede de plaatsen Emmeloord, Urk en Kampen. Een bezoek aan de Bataviawerf/Bataviastad en het Aviodrome in Lelystad zijn ook zeer de moeite waard.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,