Groepsaccommodatie Lelystad – Nederland – Flevoland – 40 personen

1.015,00

Back to basics bij deze unieke accommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur? Bij deze accommodatie in de buurt van Lelystad kan het! Dit archeologisch openluchtmuseum stelt zijn terrein exclusief beschikbaar voor kleine en grote groepen natuurliefhebbers. Wakker worden in een van de nagebouwde prehistorische huizen, wie wil dat nu niet?

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Back to basics bij deze unieke groepsaccommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur? Bij deze accommodatie in de buurt van Lelystad kan het! Dit archeologisch openluchtmuseum stelt zijn terrein exclusief beschikbaar voor kleine en grote groepen natuurliefhebbers. Wakker worden in een van de nagebouwde prehistorische huizen, wie wil dat nu niet?

Groepsaccommodatie in Flevoland en écht back to basic

Dit is een archeologisch openluchtmuseum waar een prehistorische nederzetting is nagebouwd. Slapen gebeurt op stromatrassen in twee prehistorische huizen. Gasten moeten zelf beddengoed (slaapzak en kussen) meenemen. Op het terrein zijn meerdere plekken geschikt om een kampvuur te stoken. Hout is te koop bij de locatie. Er is een meertje aanwezig waar gezwommen kan worden of waar je een boomstamkano kunt uitproberen. Er is een sanitair gebouw aanwezig met 6 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches en 1 wastafelruimte. Ook is er een keuken aanwezig met een koelkast, verschillende wasbakken, koffiezetapparaat (incl filters), potten en pannen. Een kookstelletje en een magnetronoven is erbij te huren. Wil wat extra comfort? Dan kun je een partytent met zijwanden en biertafels/banken erbij huren.

Maak mooie wandelingen door het Natuurpark

De locatie ligt in Natuurpark Lelystad, waar gewandeld kan worden en met geluk, bijzondere dieren te spotten zijn. Er lopen wisenten, prezwalski paarden, otters en elanden. De Oostvaardersplassen zijn binnen handbereik, net als het nieuwe natuurgebied de Markerwadden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,