Groepsaccommodatie Heino – Nederland – Overijssel – 64 personen

2.150,30

In de bossen bij Heino op loopafstand van een recreatiemeer staat een Hostel geschikt voor 64 personen. Prachtige plek in de Sallandse natuur, maar ook de stad Zwolle is goed te bereiken.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

In de bossen van Heino ligt deze groepsaccommodatie. Het terrein bestaat uit een Hostel met in totaal 64 bedden en een groot restaurant. Het Hostel ligt direct naast een groot activiteitenpark, waar veel activiteiten geboekt kunnen worden. Gedurende de dag en avond kan er gebruik gemaakt worden van het direct naastgelegen restaurant met groot terras. Uitermate geschikt voor schoolgroepen, verenigingen of families. Let op! Je verblijft hier op basis van verzorging!

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel activiteiten 

Het logeergebouw bestaat uit twee delen voor maximaal 64 personen. De groep heeft in totaal 12 (slaap)kamers , 8×6 persoons en 4×4 persoonskamer. Iedere kamer heeft stapelbedden met op elke kamer een eigen douche en toilet. Er is geen eigen groepsruimte aanwezig. De accommodatie heeft geen keuken, dus het zelf bereiden van maaltijden is niet mogelijk,  derhalve ook geen koelkast etc. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, deze worden geserveerd in het restaurant naast de groepsaccommodatie. Tevens is er mogelijkheid tot barbecuen of pizza’s bakken en diverse buffetten. Het zelf meebrengen van eten en drinken in het restaurant of op het terras is niet toegestaan. Het gebouw ligt direct aan een groot grasveld en recreatiemeer met strand, waarvan kosteloos gebruik gemaakt kan worden. Er zijn diverse leuke activiteiten te reserveren zoals bijvoorbeeld vlotbouwen, GPS-doolhof, ponyrijden, fietstocht, minigolf, bikesteppers, fietstrein of een volledig verzorgd dagprogramma inclusief o.a. spectaculair hoogteparcours, boogschieten, kanopuzzeltocht, Bungee Run en nog veel meer. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Ook zijn er ook leuke uitstapjes in de omgeving : fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. In het kasteel, daterend uit de Middeleeuwen en uitgebreid in de 17de eeuw, is de internationale collectie van de Hannema-de Stuers Fundatie ondergebracht. In de bijgebouwen wordt, naast tijdelijke tentoonstellingen, werk van 20e-eeuwse kunstenaars getoond.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,