Groepsaccommodatie Braamt – Nederland – Gelderland – 42 personen

1.139,00

Deze groepsaccommodatie in Braamt is de perfecte plek om mooie herinneringen op te doen met vrienden,familie of klasgenoten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie in Braamt is de perfecte plek om mooie herinneringen op te doen met vrienden,familie of klasgenoten. Het unieke groepsgebouw en alle mogelijkheden die de omgeving biedt, zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd verblijf in de Achterhoek! De ecologische bouw en bijzondere lichtinval zorgen voor een echt vakantiegevoel. Dit wordt versterkt door een gezellige middenruimte waar je een eigen haardvuurtje kan maken. De groepsaccommodatie beschikt over 36 slaapplaatsen. Dit is eventueel uit te breiden, door op een aantal kamers bedden bij te plaatsen, tot 42 personen. Mocht het gezelschap uit meer personen bestaan dan zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden op het kampeerterrein”. De groepsaccommodatie is niet geschikt voor groepen jongeren, te denken aan voetbalgroepen, vrijgezellengroepen, vriendengroepen en studentengroepen.

Een vakantiehuis in Gelderland in natuurlijke stijl

Het logiesgebouw ligt op een groot terrein van 12 hectare en is in een ecologisch gebouwd, gebruikmakend van allerlei natuurlijke materialen. In totaal zijn er 6 slaapkamers elk geschikt voor 6 personen (stapelbedden). Je neemt je eigen slaapzak of dekbed mee of huurt dit bij de locatie. De verblijfsruimte doet dienst als eet- en zitruimte met een grote open haard. Er zijn 2 sanitair units, voorzien van douches en toiletten. Er is een keuken waar je zelf je maaltijden verzorgt. Je kunt via de horeca op het terrein ook maaltijden laten verzorgen. Er is een ruim terras dat gedeeltelijk overkapt is en een eigen kampvuurplaats. Gebruik van een barbecue is op aanvraag mogelijk.

Samen een dagje kanovaren

Gelegen in het Achterhoekse landschap tussen Doetinchem en ’s Heerenberg met aan de ene kant recreatieplas het Stoombroek wat diverse zwem- en terrasmogelijheden en waar je kunt waterskiën bij de grootste waterskibaan van Nederland. Aan de andere kant ligt het heuvelachtige Montferlandbos, waar je wandelend en fietsend van de prachtige natuur kunt genieten. Hier is een enorme uitkijktoren waarmee je uitzicht hebt tot aan Nijmegen en ver in Duitsland. Op het terrein zijn vele mogelijkheden voor vermaak. Je hoeft het terrein niet af voor een actief verblijf. Het outdoor bedrijf is je graag van dienst bij het samenstellen van een programma. Een greep uit de activiteiten welke je op het terrein kunt verrichten zijn o.a: kanovaren, mountainbiken, steppen, klimmen, boogschieten, vlotbouwen. Men biedt ook complete arrangementen aan in combinatie met een overnachting.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , ,

Huisdieren

, , , , ,

Slaapkamers

, , , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,