Op zoek naar een groepsaccommodatie 40 tot 50 personen in Nederland?

In deze rubriek hebben wij de mooiste 40 tot 50 persoons groepsaccommodaties van heel Nederland verzameld. Van een 40, 42, 44 of 50 persoons groepsaccommodatie met zwembad, sauna en bubbelbad in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Zuid-Limburg tot een 40 tot 50 persoons groepsverblijf aan de Nederlandse kust. Unieke groepsaccommodaties voor iedere doelgroep.

groepen groepsaccommodaties banner


Luxe groepsaccommodaties 40 – 50 personen Nederland

De ene groep is op zoek naar een luxe groepsaccommodatie Nederland, de andere groep juist naar een eenvoudige en goedkope accommodatie midden in de natuur. Bij ons vind je alle soorten acccommodaties voor grote groepen. Luxe of juist goedkoop. Met zwembad of juist niet. Voor familie- en vriendengroepen maar ook voor scholen, sportverenigingen, bedrijven en bruiloften. Je vindt altijd wel een grote groepsaccommodatie Nederland die bij de activiteit past. Met een grote groep op vakantie in Nederland gaan? In een groepsaccommodatie met open haard en bar is het altijd gezellig.


Groepsaccommodatie Nederland voor weekend, lang weekend of midweek huren

De meeste 50- en 40 persoons groepsaccommodaties Nederland worden voor een vrienden- of familieweekend gehuurd. Er zijn echter ook mogelijkheden en 40 tot 50 persoons groepsaccommodatie Nederland voor een lang weekend, midweek of andere periode te huren. Voor een schoolkamp Nederland bijvoorbeeld, is het vaak mogelijk een kampeer- of vakantieboerderij voor 3 of 4 dagen te huren, bijvoorbeeld van maandag tot en met donderdag of vrijdag.


chalet nu grote vakantiehuizen banner

Grote groepsaccommodaties Nederland met zwembad, sauna

Er zijn en enkele grote groepsaccommodaties in Nederland te huur met privé zwembad en sauna. Dit type accommodaties is ideaal voor een wellness weekend met vrienden of familie. In het geval er een grote groepsaccommodatie Nederland met overdekt zwembad gehuurd wordt, vergroot dat de ontspanning mogelijkheden. Zo een grote groepsaccommodatie met overdekt zwembad is ideaal om bijvoorbeeld met Kerstmis te boeken.


Groepsaccommodaties 40, 50 personen Nederland, particulier

Groepsaccommodaties met een capaciteit van 18, 20, 22 personen, vindt je ook op vakantieparken aan de Nederlandse kust en in provincies zoals Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Zodra je echter een grote groepsaccommodatie Nederland wilt boeken voor een grote groep van meer dan 24 of 28 personen, ben je aangewezen op particuliere groepsaccommodaties. Deze liggen niet op een vakantiepark en zijn in de regel geheel vrijstaand.

groepsaccommodatie met vrienden

Groepsaccommodatie 40 + personen in Gelderland huren

De meeste grote groepsaccommodaties Nederland vind je in de provincie Gelderland. Met name in de Achterhoek en op de Veluwe vind je diverse accommodaties voor grote groepen. Voor actieve groepen, is het ook mogelijk een vakantieboerderij Gelderland te huren.


Groepsaccommodatie 40, 50 personen aan Nederlandse kust huren

Je vindt in Nederland bijna geen grote groepsaccommodaties aan de Nederlandse kust. Een uitzondering is Zeeland, Ellemeet, waar je diverse accommodaties voor grote groepen aan de kust vindt. Het is echter soms mogelijk 2 of 3 grote vakantiehuizen naast elkaar of vlak bij elkaar te huren. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld met 2, 3 of 4 families of vriendengroepen een weekendje aan de Nederlandse kust wilt vieren en ieder de voorkeur geeft aan zijn eigen vakantieverblijf.


familie accommodaties landal banner